Hirdetmény „TBSZ+bónusz hozam*” új ügyfelek részére szóló számlanyitási akcióról

Az Aegon Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt. 2015. november 15. és 2015. december 31. között „TBSZ+bónusz hozam*” címmel számlanyitási akciót hirdet.

*Az akció részletes feltételei:

Az Aegon Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt. 2×0,5% bónuszt fizet az akcióban részt vevő Ügyfeleinek az alábbi feltételek mellett:

  • Az akció kizárólag új Ügyfeleinkre vonatkozik, 2015. december 31-ig Az Aegon Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt.-nél (a továbbiakban Aegon alapkezelő) történő értékpapírszámla-nyitás és tartós befektetési számlanyitás esetén, amennyiben a számlanyitást az Ügyfél online kezdeményezte és minimum 1 millió forintot befektetett a kijelölt alapokba. Online kezdeményezett számlanyitás befejezéséhez szükség van az ügyfél egyszeri személyes megjelenésére Az Aegon alapkezelő megjelölt ügyfélszolgálati irodáinak valamelyikében: (vigam.hu/ugyfelszolgalati-irodak).
  • Új ügyfélnek minősül az a magánszemély, aki 2015. október 31-én nem rendelkezett értékpapírszámlával Az Aegon Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt.nél.
  • A 2 x 0,5% bónuszt Az Aegon alapkezelő két részletben – 2017. január, valamit 2018. január – fizeti ki, kizárólag a TBSZ 2015 tartós befektetési számlán 2015. december 31-ig a kijelölt Aegon alapokban elhelyezett összeg után, a következő feltételekkel:
    • A bónusz első, 0,5%-os részletének vetítési alapja az Ügyfél Aegon alapkezelőnél vezetett TBSZ 2015 tartós befektetési számláján a kijelölt Aegon Befektetési Alapokba fektetett, 2016. január 1 – 2016. december 31. közötti átlagos értékpapír-állománya. A bónusz feltétele, hogy a fenti módon kiszámított állomány átlaga elérje vagy meghaladja az 1 millió Ft-ot.
    • A bónusz második, 0,5%-os részletének vetítési alapja az Ügyfél Aegon alapkezelőnél vezetett TBSZ 2015 tartós befektetési számláján a kijelölt Aegon Befektetési Alapokba fektetett, 2017. január 1 – 2017. december 31. közötti átlagos értékpapír-állománya. A bónusz feltétele, hogy a fenti módon kiszámított állomány átlaga elérje vagy meghaladja az 1 millió Ft-ot.
  • Az értékpapír-állományba csak az alábbiakban kijelölt Aegon befektetési alapok befektetési jegyei számítanak bele. Más Aegon befektetési alapokban tartott összegek nem képezik a kalkuláció alapját.

Aegon Alfa Származtatott Befektetési Alap,

Aegon Ázsia Részvény Befektetési Alapok Alapja,

Aegon Belföldi Kötvény Befektetési Alap,

Aegon Climate Change Részvény Befektetési Alap,

Aegon IstanBull Részvény Befektetési Alap,

Aegon Közép-Európai Részvény Befektetési Alap,

Aegon Közép-Európai Vállalati Kötvény Befektetési Alap,

Aegon Moneymaxx Expressz Abszolút Hozamú Befektetési Alap,

Aegon Panoráma Származtatott Befektetési Alap,

Aegon Nemzetközi Kötvény Befektetési Alap,

Aegon Nemzetközi Részvény Befektetési Alap,

Aegon Russia Részvény Befektetési Alap,

Aegon Smart Money Befektetési Alapok Alapja.

Aegon Maraton Aktív Vegyes Alap

  • A bónusz első részletének jóváírása 2017-ban történik, az ötödik forgalmazási napon. A jóváírás az Ügyfél fő számláján történhet pénz, vagy azzal megegyező piaci értékű befektetési jegy formájában, a piaci értéket a 2016. decemberi záró befektetési jegy árfolyamok alapján számítva.
  • A bónusz második részletének jóváírása 2018-ban történik, az ötödik forgalmazási napon. A jóváírás az Ügyfél fő számláján történhet pénz, vagy azzal megegyező piaci értékű befektetési jegy formájában, a piaci értéket a 2017. decemberi záró befektetési jegy árfolyamok alapján számítva.

Budapest, 2015. november 15.

Aegon Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt.

Mindig rendelkezésére állunk.
06-1-477-4814
Munkanapokon: 8-16h
Hosszított panaszbejelentés: hétfő 8-20h
06-1-477-4814
külföldről hívható szám