Az Év Alapkezelője 2017-ben A VIG Befektetési Alapkezelő Magyarország Zrt.

2017-ben az Év Alapkezelője díjat ismét A VIG Befektetési Alapkezelő Magyarország Zrt. nyerte el, az alapkezelői szakma, a gazdasági szakértők valamint az internetes szavazók szavazatai alapján. Így 2015 után második alkalommal hódítottuk el ezt a rendkívül fontos szakmai elismerést.

Idén negyedik alkalommal díjazták a hazai alapkezelői szakma legjobbjait a Privátbankár.hu Klasszis díjátadó gáláján. Díjakat 21 kategóriában (18 objektív és 3 szavazáson alapuló) osztottak a március 9-i eseményen.

A Dorsum Zrt. különdíját, az Év Feltörekvő Portfóliómenedzsere 2017 elismerést kollégánk Pálfi György részvény portfólió menedzser nyerte el. Gyuri a szakmai, a szakértői és az internetes szavazáson is első helyet ért el és ezzel egyértelműen kiemelkedett a mezőnyből. Gratulálunk neki a szép teljesítményhez!

A VIG Alapkezelő az objektív szempontok alapján kiosztott díjak közül további két első helyezést is elért.

Az Aegon BondMaxx R sorozata Az Év Legjobb Szabad Kötvény Alapja 2017 díj győztese lett. Az alapot Szűcs Zoltán portfólió menedzser kezeli.

Az Aegon MoneyMaxx R sorozata Az Év Legjobb Abszolút hozamú Nem Származtatott  Alapja 2017 címet nyerte el. Az alapot a kötvény csapat, név szerint Bakos Ádám kötvény üzletágvezető, Németh Gábor portfólió menedzser, Szűcs Zoltán portfólió menedzser,Halomhegyi Ádám Junior portfólió menedzser kezeli.

A díjátadón a négy első helyezés mellett három második és egy harmadik helyezést is elértek az Aegon befektetési alapok.

Privátbankár.hu Klasszis  – Az Év Legjobb Hazai Pénzpiaci Alapja 2017 II. helyezett: AEGON Pénzpiaci Alap 

Privátbankár.hu Klasszis – Az Év Legjobb Abszolút hozamú Származtatott  Alapja 2017 II. helyezett: AEGON Alfa Alap R sorozat

Privátbankár.hu Klasszis – Az elmúlt 10 Év Legjobb Abszolút Hozamú Alapja 2017 II. helyezett: AEGON Alfa Alap A sorozat

Privátbankár.hu Klasszis – Az Év Legjobb Szabad Kötvény Alapja 2017 III. helyezett: AEGON Nemzetközi Kötvény Alap

Az egyes alapokat érintő díjakat a Privátbankár.hu széles szakmai közönség és zsűri bevonásával különböző mutatószámokkal figyelembe véve értékelte az elmúlt hetek folyamán.

A díjazottak teljes listáját itt lehet elérni: https://privatbankar.hu/klasszis

Budapest, 2017. március 10.

VIG Alapkezelő Zrt.

Mindig rendelkezésére állunk.
06-1-477-4814
Munkanapokon: 8-16h
Hosszított panaszbejelentés: hétfő 8-20h
06-1-477-4814
külföldről hívható szám