VIG Alapkezelő

28 év vagyonkezelői tapasztalat

Értékteremtő megoldások intézményi partnereinknek

Miért minket válasszon?

A legfontosabb számunkra ügyfeleink belénk vetett bizalma. Jelentéseken, konzultációkon keresztül igény szerinti rendszerességgel tájékoztatjuk ügyfeleinket befektetéseikkel kapcsolatban.

Azon befektetők, akik a VIG Alapkezelőt választják egy szakértő csapatot tudhatnak befektetésük mögött, akik hosszú évek tapasztalatával felvértezve kezelik a befektetők vagyonát. Biztonságot jelent ügyfeleink számára, hogy vagyonkezelői csapatunk összetétele hosszú évek óta nem változott, viszont folyamatosan bővült több vagyonkezelővel, elemzővel. Az állandóság azért fontos ezen a téren, mert a vagyonkezelőink által kialakított stratégia hosszú távon csak így valósulhat meg.

Felelősségteljes befektetési döntéseinkkel rugalmasan alkalmazkodunk a piaci kihívásokhoz, anélkül, hogy komoly kockázat súlya nyomná a befektetőink vállát. Célunk minden körülmények között kiemelkedő hozam elérése szigorú kockázat menedzsment mellett.

Szakmai munkatársaink sok éves tapasztalattal rendelkeznek a régiós országokat tekintve. Az orosz, török, lengyel, román, magyar, cseh, osztrák piacokra vonatkozóan dedikált portfóliókkal is rendelkezünk. A lengyel, magyar, cseh piacot régóta aktívan követjük, közelről szemléljük a cégeket. Emellett bővítettük régiós tudásunkat, egy évtizede figyeljük az orosz és török piacot is, egy ideje pedig az osztrák piaccal is foglalkozunk.

A díjazás megállapodás szerint rugalmasan kerül kialakításra.

 

Többek között alapítványok, egyesületek, nyugdíjpénztárak, gazdasági társaságok, önkormányzatok, költségvetési szervek, egészségpénztárak és biztosítók számára biztosítunk egyedi ügyféligényekre kialakított vagyonkezelést. Azon befektetők, akik a VIG Alapkezelőt választják egy szakértő csapatot tudhatnak befektetésük mögött, akik hosszú évek tapasztalatával felvértezve kezelik a befektetők vagyonát. Biztonságot jelent ügyfeleink számára, hogy vagyonkezelői csapatunk összetétele hosszú évek óta nem változott, viszont folyamatosan bővült több vagyonkezelővel, elemzővel. Az állandóság azért fontos ezen a téren, mert a vagyonkezelőink által kialakított stratégia hosszú távon csak így valósulhat meg.

Amennyiben Ön a felsorolt intézmények képviselője és érdeklődik vagyonkezelési és befektetési szolgáltatások iránt, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kérjen visszahívást

Lépjen velünk kapcsolatba, kérjen visszahívást kollégánktól!

* Hozzájárulok, hogy az VIG Alapkezelő a továbbiakban marketing tartalmú megkereséseket küldjön részemre és elfogadom az ehhez kapcsolódó adatvédelmi tájékoztatót.

2015-ben és 2017-ben az Év Alapkezelője

- privatbankar.hu klasszis -

További elismerések