Az Év Alapkezelője 2020-ban Az Aegon Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt. Az Év Portfóliómenedzsere 2020-ban Loncsák András – Aegon alapkezelő

 

Az Év Alapkezelője 2020-ban Az Aegon Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt.

 

Idén hetedik alkalommal díjazták a hazai alapkezelői szakma legjobbjait a Privátbankár.hu Klasszis díjátadó gáláján.

2020-ban az Év Alapkezelője díjat ismét Az Aegon Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt. nyerte el, az alapkezelői szakma, a gazdasági szakértők valamint az internetes szavazók szavazatai alapján. 2015 és 2017 után harmadik alkalommal hódítottuk el ezt a rendkívül fontos szakmai elismerést. Gratulálunk Az Aegon alapkezelő minden kollégájának a szép eredményhez!

 

Az Év Portfóliómenedzsere 2020-ban elismerést kollégánk Loncsák András részvény portfólió menedzser nyerte el. Gratulálunk neki és csapatának a szép teljesítményhez!

 

Az Aegon alapkezelő az objektív szempontok alapján kiosztott díjak közül további három első helyezést is elért.

 

 

Az Aegon alapkezelő az öt első helyezés mellett egy második helyezést is elért.

Az Aegon Russia alapunk az Év Legjobb Feltörekvő Piaci Részvény Alap kategóriában érte el a második helyet. Az alap portfóliómenedzsere Pálfi György.

 

Az egyes alapokat érintő díjakat a Privátbankár.hu széles szakmai közönség és zsűri bevonásával különböző mutatószámokkal figyelembe véve értékelte az elmúlt hetek folyamán. Gratulálunk a díjazottaknak!

A díjazottak teljes listáját megtekintheti itt.

 

Budapest, 2020. március 27.

Aegon alapkezelő Zrt.

Mindig rendelkezésére állunk.
06-1-477-4814
Munkanapokon: 8-16h
Hosszított panaszbejelentés: hétfő 8-20h
06-1-477-4814
külföldről hívható szám