Hirdetmény „1% extra hozam megtakarításaira II.*” számlanyitási akcióról

Az Aegon Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt. 2015. január 5. és 2015. február 28.. között „1% extra hozam megtakarításaira* II.” címmel számlanyitási akciót hirdet.

Az akció részletes feltételei:

Az Aegon Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt. 1% bónuszt fizet az akcióban részt vevő Ügyfeleinek az alábbi feltételek mellett:

 • Az akció kizárólag új Ügyfeleinkre vonatkozik, 2015. február 28 – ig Az Aegon Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt.-nél (a továbbiakban Aegon alapkezelő) történő értékpapírszámla-nyitás esetén, amennyiben a számlanyitást az Ügyfél online kezdeményezte. Online kezdeményezett számlanyitás befejezéséhez szükség van az ügyfél egyszeri személyes megjelenésére Az Aegon alapkezelő megjelölt ügyfélszolgálati irodáinak valamelyikében: (https://www.vigam.hu/ugyfelszolgalati-irodak/).
 • Új ügyfélnek minősül az a magánszemély vagy közület, aki 2014. december 31-én nem rendelkezett értékpapírszámlával Az Aegon Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt.nél.
 • A +1% bónusz összegének vetítési alapja az Ügyfél Aegon alapkezelőnél vezetett értékpapír-számláján a kijelölt Aegon Befektetési Alapokba fektetett, 2015. január 1 – 2015. december 31. közötti átlagos értékpapír-állománya. A bónusz feltétele, hogy a fenti módon kiszámított állomány átlaga elérje vagy meghaladja a 10 millió Ft-ot.
 • Az értékpapír-állományba csak az alábbiakban kijelölt Aegon befektetési alapok befektetési jegyei számítanak bele. Más Aegon befektetési alapokban tartott összegek nem képezik a kalkuláció alapját.

  Aegon Alfa Származtatott Befektetési Alap,

  Aegon Ázsia Részvény Befektetési Alapok Alapja,

  Aegon Climate Change Részvény Befektetési Alap,

  Aegon IstanBull Részvény Befektetési Alap,

  Aegon Közép-Európai Részvény Befektetési Alap,

  Aegon Moneymaxx Expressz Abszolút Hozamú Befektetési Alap,

  Aegon Panoráma Származtatott Befektetési Alap,

  Aegon Nemzetközi Részvény Befektetési Alap,

  Aegon Russia Részvény Befektetési Alap,

  Aegon Smart Money Befektetési Alapok Alapja.

 • A bónusz jóváírása 2016-ban történik, az ötödik forgalmazási napon. A jóváírás az Ügyfél számláján történhet pénz, vagy azzal megegyező piaci értékű befektetési jegy formájában, a piaci értéket a 2015. decemberi záró befektetési jegy árfolyamok alapján számítva.

Budapest, 2015. január 5.

Aegon Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt.

Mindig rendelkezésére állunk.
06-1-477-4814
Munkanapokon: 8-16h
Hosszított panaszbejelentés: hétfő 8-20h
06-1-477-4814
külföldről hívható szám