A tulajdonosváltásról ügyfél szemmel

 

Az Aegon Magyarország a jövőben a bécsi székhelyű Vienna Insurance Group (VIG) tagjaként folytatja munkáját a szükséges felügyeleti és versenyhivatali engedélyek megszerzését követően. Erre várhatóan 2021 második felében kerül sor. Az Aegon-csoport tulajdonosváltása nem eredményez semmilyen azonnali változást vállalatunk működésében, termékeinkben és kötelezettségeinkben. Az ilyen tranzakciók egyik iparágban, például a bankok- vagy a közüzemi szolgáltatók esetében sem befolyásolják semmilyen módon az igénybe vehető szolgáltatások körét és az ügyfelek kiszolgálását, nem zárják el a vizet vagy a gázt.

Ahogy a pénzintézetek adásvétele esetében is változatlan a számlavezetés és a betétek kezelése, csak a név változik, ez történik a jelenlegi esetben is: az Aegon biztosításai ugyanúgy fizetnek, ahogyan eddig, új biztosításokat a megszokott ügyintézőnél lehet kötni, a megtakarítások érvényesek, mindössze, várhatóan 2021 második felében, a név változik meg, amelyről idejében tájékoztatjuk ügyfeleinket. Minden szerződés változatlanul érvényes.

A tranzakció ügyfeleinket semmilyen módon nem érinti, teendőjük ezzel kapcsolatban nincs.

  • A korábban kötött szerződések változatlanul élnek tovább.
  • Szolgáltatásaink továbbra is az eddigi feltételekkel érhetőek el.
  • Bármiféle igény, kérdés esetén a megszokott ügyfélkiszolgálási csatornáinkon állunk rendelkezésre.

Tőzsdén jegyzett vállalatként szigorú szabályokat betartva kommunikálhatunk, ezért az ügyfeleink tájékoztatása semmiképpen sem előzhette meg a nyilvános bejelentést.

Az Aegon Magyarország küldetése továbbra is az, hogy szakértelmével és szolgáltatásaival kiszámíthatóságot, pénzügyi biztonságot nyújtson a magyar embereknek, a családoknak. A Vienna Insurance Group (VIG) olyan vállalat, amelyre érvényesek az Európai Unió biztosítótársaságokra vonatkozó tőkemegfelelési szabályai. A kötelezettségei teljesítésének képességét az Európai Unió szabályozói rendszeresen ellenőrzik. A Vienna Biztosítási Csoport az egyik legnagyobb jegyzett nemzetközi biztosító cégcsoport Közép- és Kelet-Európában. A bécsi székhelyű csoport 30 országban 50 vállalaton keresztül hosszú évek óta folytat biztosítási tevékenységet. Az Aegon-nál kötött biztosítása, megtakarítása továbbra is jó kezekben van.

 

 

Mindig rendelkezésére állunk.
06-1-477-4814
Munkanapokon: 8-16h
Hosszított panaszbejelentés: hétfő 8-20h
06-1-477-4814
külföldről hívható szám