„Faragja le költségeit!” számlanyitási akció meghosszabbítása

A jelen hirdetményben részletezett „Faragja le költségeit!” számlanyitás meghosszabbításra kerül 2023. március 31-ig.

Az akció további feltételei változatlanok, azokra a lenti hirdetményben foglalt szabályok vonatkoznak.

Budapest, 2023. január 23.

 

Hirdetmény „Faragja le költségeit!” számlanyitási akcióról új Ügyfelek részére

Az Aegon Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt. (továbbiakban: Alapkezelő) 2022. augusztus 26. és 2022. december 31. között „Faragja le költségeit!” számlanyitási akciót hirdet.

Az akció részletes feltételei:

Az Alapkezelő számlanyitási akciót hirdet az alábbi feltételek mellett:

Az akció kizárólag azon új Ügyfelekre vonatkozik, akik közvetlenül az Alapkezelőn (AEKOZP), vagy Az Aegon alapkezelő alábbi függő ügynökein keresztül nyitottak értékpapírszámlát:

  • Egnogert Kft (EGNOGE, AEGNON)
  • JADRAN-MART Kft. (AEJADR)
  • Gerencsér és Társa Kft. (AEGERE)
  • Moneta Business Group Kft. (AEGMON)
  • Premier Risk Kft. (AERISK)
  • Nogea Kft. ( AENOGE)
  • Zsolad Kft ( AEGKOR)
  • Aegon Magyarország Közvetítő és Marketing Zrt (ALEPOL; ALANGY; ALARRA; ALBACS; ALBORS; ALCENT; ALCSON; ALDUNA; ALEBUD; ALHAJD; ALKEKD; ALKERT; ALSOMO; ALSTAR; ALTOLN; ALVITA; ALZENG)

Az új Ügyfelek 2022.08.26. napjától 2022.12.31. napjáig „Normál kondíciós csomag” (https://www.vigam.hu/wp-content/uploads/2019/01/4-sz-melleklet-normal-kondiciok-2019.pdf) kondícióival nyithatnak értékpapírszámlát az alábbi feltételekkel:

  • az új Ügyfél legalább 3 millió forintot, vagy azzal egyenértékű más devizanemű összeget beutal a számlanyitás napjától számított 3 hónapon belül a jelen akció keretében nyitott értékpapírszámlájára, és
  • a számlanyitás napjától számított 3 hónapon belül a beutalt összeget, de legalább 3 millió forintot, vagy azzal egyenértékű más devizanemű összeget az Alapkezelő által kezelt befektetési alapok befektetési jegyeibe fektet.

A feltételek teljesítése esetében a „Normál kondíciós csomag” kondíciói érvényesek a jelen akció keretében nyitott értékpapírszámla teljes fennállása alatt.

Amennyiben az előbbiekben leírt feltételeket nem teljesíti az Ügyfél, úgy az Alapkezelő az Ügyfél számlacsomagját a számlanyitás napjától számított 3. hónap lejártával az Ügyfél előzetes tájékoztatása nélkül a jelenleg is hatályban lévő, a jelen akcióban nem résztvevő kondíciós csomagok egyikre módosítja

(https://www.vigam.hu/wpcontent/uploads/2021/09/AegonTempoKondicio.pdf)

Amennyiben a beutalt összeg legalább 3 millió forint, vagy azzal egyenértékű más devizanemű összeg, de ez az összeg nem kerül az Alapkezelő által kezelt befektetési alapok befektetési jegyeibe befektetésre, úgy a módosítás Tempo Plusz csomagra történik.

Amennyiben a beutalt összeg nem éri el a 3 millió forintot, vagy azzal egyenértékű más devizanemű összeget, úgy Tempo Basic kondíciós csomagra történik a számlacsomag módosítás.

(https://www.vigam.hu/wp-content/uploads/2021/09/AegonTempoKondicio.pdf

Amennyiben az Ügyfél a számlanyitás napjától számított 3. hónap utolsó napján nem teljesíti a fenti feltételeket, azonban a számlanyitás napjától számított 3 hónap során az Alapkezelő által kezelt befektetési alapok befektetési jegyeibe  kevesebb, mint 3 millió forintot vagy azzal egyenértékű más devizanemű összeget befektetett, úgy az Ügyfél a számlanyitás napjától számított 3. hónap lejártával kizárólag a Tempo Basic csomag (https://www.vigam.hu/wpcontent/uploads/2021/09/AegonTempoKondicio.pdf) kondíciónak megfelelően kezdeményezhet a már korábban a „Normál kondíciós csomag” feltételeivel megvásárolt befektetési jegyekre vonatkozó tranzakciót.

Az akcióban résztvevő kondíciós csomagok és elérhető befektetési alapok:

https://www.vigam.hu/wp-content/uploads/2019/01/4-sz-melleklet-normal-kondiciok-2019.pdf)

https://www.vigam.hu/wp-content/uploads/2021/09/AegonTempoKondicio.pdf

Budapest, 2022. augusztus 26.

Aegon Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt.

Az alapok befektetési politikájáról, forgalmazási költségeiről és a befektetés lehetséges kockázatairól részletesen tájékozódjon az Alap forgalmazási helyein található hivatalos tájékoztatójából és kezelési szabályzatából. Jelen oldalon megjelenő valamennyi információ kizárólag tájékoztatásul szolgál, ezek semmilyen körülmények között nem tekintendők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak vagy ajánlattételi felhívásnak. A múltbéli hozamok nem jelentenek garanciát a jövőbeni hozamokra nézve. Az Aegon Magyarország Befektetési Alapkezelő Zrt. nem vállal felelősséget a jelen kiadvány alapján hozott befektetési döntésért és annak következményeiért.

 

Mindig rendelkezésére állunk.
06-1-477-4814
Munkanapokon: 8-16h
Hosszított panaszbejelentés: hétfő 8-20h
06-1-477-4814
külföldről hívható szám