Online securities account

Tisztelt Ügyfelünk!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önt A VIG Befektetési Alapkezelő Magyarország Zrt. új szolgáltatásáról, az online befektetési lehetőségekről!

Amennyiben Ön el szeretné kerülni a hosszadalmas sorban állást és megtakarítását a bankbetéteknél közép- és hosszabb távon változatosabb befektetésekbe kívánja tenni, most megteheti! Mindössze néhány kattintással hozzáférhetővé tesszük Önnek az VIG Befektetési Alapok széles spektrumát.

Az új szolgáltatásunk azért is egyedülálló lehetőség, mivel közvetlenül az Alapkezelőnél vezetheti értékpapírszámláját, és online felületünkön keresztül rendkívül költséghatékony módon VIG Befektetési Alapokat vásárolhat.

Reméljük, érdeklik Önt a befektetések és szeretne pénzt félretenni öngondoskodási, illetve bármilyen más megtakarítási célzattal (pl. lakásvásárlás, gyermekeiről kíván gondoskodni, nyugdíj kiegészítési céllal). A megtakarítások befektetési alapokon keresztül történő kezelése a világ legtöbb országában az egyik legnépszerűbb befektetési eszköz, mely mind lakossági, mind úgy nevezett intézményi befektetők igényeinek kiszolgálására alkalmas.

Köztudott azonban, hogy a befektetések időigényes és nagy szaktudást és bizalmat igénylő tevékenység, ezért érdemes a megfelelő partnert megkeresni hozzá! Bízza megtakarításainak kezelését A VIG Befektetési Alapkezelő Magyarország Zrt., az VIG csoport közép-kelet európai kiemelkedő szaktudású vagyonkezelőjére!

Miért érdemes befektetési alapokba tenni a pénzét?

Az alapot professzionális vagyonkezelők kezelik, így a magas a szakértelmet és időigényes munkát elvégzik a befektetők helyett.

A befektetési jegyek, melyek aztán a befektetési alapok vagyonát képezik, már kis összegű megtakarítással is lehetőséget nyújtanak a befektetésekre, mely egyébként nem lenne megvalósítható (pl. külföldi részvények vásárlása).

Vagyonmegosztás, kockázatcsökkentés: a befektetési alap vagyona egyidejűleg számos befektetés között osztják meg.

Átláthatóság és a befektetők információkkal történő ellátása. A befektetők rendszeres és korrekt informálása törvényileg szabályozott módon történik pl. erre szolgálnak a különböző hírlevelek, árfolyamadatok és jelentések, melyek a honlapunkról könnyen, naprakészen elérhetők.

Könnyű hozzáférhetőség: a legelterjedtebb befektetési alapok nyíltvégű alapok, melyek a törvényi és alapkezelési szabályzat rendelkezéseit betartva bármikor pénzzé tehetők, visszaválthatók.

Mit érdemes mérlegelnünk mielőtt befektetési alapot vásárolnánk?

  • Rendkívül költséghatékony befektetési mód
  • Rugalmas online ügyintézés**
  • Használja ki a Tartós Befektetési Számla által nyújtott adóelőnyöket
  • Befektetési alapok közvetlenül Magyarország és a Közép-Kelet Európai régió kiemelkedő szaktudású vagyonkezelőjétől

 

Always at your disposal.
06-1-477-4814
From Tuesday to Thursday 8-16h
Monday 8-20h
06-1-477-4814
international number